Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

DIAMOND HOME s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny zrekonštruovaný zariadený 2 izbový byt s balkónom v centre mesta v tehlovej bytovke v Dunajskej Strede

Interné ID: 108212
Ulica: Kukucínova
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
93 500 €

Popis nehnuteľnosti

DIAMOND HOME s.r.o. Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný zariadený 2 izbový byt v centre mesta v tehlovej bytovke v Dunajskej Strede na 2.poschodí. Rozloha bytu je 54m2. Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2021. K bytu prislúcha aj pivnica a parkovné miesto. V blízkosti sa nachádza aj základná škola, materská škola, potraviny, reštaurácia, obchodné centrum.
Byt pozostáva z 1 spálne, obývačky, kuchyne, kúpeľne (so sprchovým kútom), chodby a samostatného WC. Z obývačky sa otvárajú dvere na balkón.
Odporúčam osobnú obhliadku. Dom je možné zadovážiť aj na hypotekárny úver, vybavením ktorého Vám radi bezplatne pomôžeme.
KONTAKT: 0911 789 461 alebo diamondhome.m@gmail.com
Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny servis. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízií RK

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
54 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Melinda Biricskayová

Mgr. Melinda Biricskayová

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti