Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

DIAMOND HOME s.r.o. Vám ponúka na predaj nové 3 izbové rodinné domy v štandardnom dokončení v meste Gabčikovo

Interné ID: 108190
Ulica: gabčikovo
Obec: Gabčíkovo
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
164 900 €

Popis nehnuteľnosti

DIAMOND HOME s.r.o. Vám ponúka na predaj nové 3 izbové rodinné domy v štandardnom dokončení v meste Gabčikovo v slepej ulici. Dom je poschodový, nepodpivničený s rovnou strechou, zastavaná plocha jednej jednotky je 107m2, Úžitková plocha každej bytovej jednotky je 95 m2 + terasa 11 m2 a závetrie a je osadený na pozemku s rozlohou pri domoch 252m2.

Dispozičné riešenie:

Prízemie: zádverie, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou s východom na terasu, samostatné WC, technická miestnosť. Poschodie: 2 spálne, kúpeľňa s vaňou, dvoj umývadlom a toaletou.

Spoločná stena, ktorá oddeľuje dvojdomy je dokonale odizolovaná protihlukovou izoláciou.

Interiér - predpríprava na alarm a klimatizáciu, príprava na krb, prípojka na káblovú televíziu a kábel pre internet, podlahové kúrenie, sadrová omietka, plynový kotol s bojlerom.

Exteriér – fasádna farba, elektro príprava na vonkajšie žalúzie, oplotenie pozemku, spevnená plocha na parkovanie pre dve autá, terasa 11 m2, hrubé zarovnanie pozemku. Rodinný dom je napojený na elektrinu, plyn, na verejný vodovod a na kanalizáciu.

Materiál: Rodinný dom je postavený z tehly 30 cm, zateplenie 15 cm polystyrén, zateplenie stropu 30 cm minerálna vlna, podlahy tvrdený polystyrén, okná 6-komorové 3-sklo.

Dom sa predáva v štandardnom prevedení (obsahuje plávajúce podlahy s obvodovými lištami, dvere so zárubňami a kľučkami, komplet kúpeľňa s vaňou, umývadlom + samostatné WC s malým umývadlom – všetko s možnosťou výberu z viacerých variácií a farebných odtieňov podľa želania klienta)

Rodinný dvojdom je už skolaudovaný.

Lokalita ponúka veľmi tiché prostredie s množstvom zelene a veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou do Bratislavy. Mesto s veľmi rýchlo rozvíjajúcou sa infraštruktúrou je vzdialená len 12km od okresného mesta Dunajská Streda.

Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právný servis.Cena nehnutelnosti je uvedená vrátane provízií RK!Dohoda možná! Radi Vám pomôžeme aj s vybavením hypotekárného úveru, znaleckým posudkom.
KONTAKT : 0911 789 461 alebo diamondhome.m@gmail.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
107 m2
Plocha pozemku:
252 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Melinda Biricskayová

Mgr. Melinda Biricskayová

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti