Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

DIAMOND HOME s.r.o. – Ponúka Vám na predaj 3-izbový rodinný dom v Dobrohošti.

Interné ID: 108031
Ulica: Dobrohošť
Obec: Dobrohošť
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
199 900 €

Popis nehnuteľnosti

DIAMOND HOME s.r.o. – Ponúka Vám na predaj 3-izbový rodinný dom v Dobrohošti.
Plocha užitková: 120m2, pozemok 806 m2. Podlaha: PVC, drevená, dlažba. Steny: omietky. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Samostatné WC. Stav objektu:čiastočne zrekonštruovaný. Vodu v dome je možnosť zabezpečiť cez studňu s darlingom. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: elektrické, tuhé palivo. Strešná krytina: kanadský šindel. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Dom bol postavený v roku 1964. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým zásobníkovým ohrievačom vody a kúrenie zabezpečuje elektrický kotol a kotol na tuhé palivo. Dom má malú pivnicu cca 2 m2. Na záhrade je tiež vŕtaná studňa. Na pozemku sa nachádza: murovaná garáž, murované vedľajšie budovy, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia.
Obec Dobrohošť sa nachádza vo výbornej dostupnosti k hlavnému mestu. Je tu primeraná vybavenosť, viaceré obchody, reštaurácia, materská škola, kultúrny dom.
V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy.

Cena 199 900 € vrátane provízie RK
Dom je bez ťarchy
Dom je možné kúpiť aj na hypotekárny úver ktorého vybavením Vám radi pomôžeme BEZPLATNE!!! Realitná kancelária Vám zabezpečí kompletný právny servis. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
806 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Melinda Biricskayová

Mgr. Melinda Biricskayová

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti